Afbeelding
Foto:

BOXTELSE ROCKBAND IN SPIEGELTENT

Go Rome gaat op de romantische toer...

MARC CLEUTJENS

De Boxtelse rockband Go Rome is een van de groepen die de komende weken optreedt in spiegeltent Bon Salon. Vrijdag 16 juni staat het concert Go Romantic op het programma, een muzikale avond boordevol romantische nummers uit de popgeschiedenis. Liefhebbers kunnen vanaf heden gratis kaarten reserveren.

Spiegeltent Bon Salon is volgens bandlid Jan Bergman een uitstekende locatie voor Go Romantic. Hij roept fans zelfs op om de speciale, meest romantische plekjes in de spiegeltent te reserveren. In Bon Salon zijn enkele 'nissen' waar het extra gezellig zitten is met je geliefden of vrienden. Wie in een mooie zin een leuke motivatie kan aangeven, maakt kans op vier zitplaatsen in zo'n nis.

UNIEK DECOR

Go Rome beschouwt de spiegeltent als een uniek decor voor haar Go Romantic-show. Een groot aantal liefdesliedjes uit de afgelopen dertig jaar passeert de revue, zoals 'Need you now' (Lady Antebellum), 'Perfect day' (Lou Reed) en 'You make loving fun' (Fleetwood Mac).

Bergman: ,,Voor het eerste deel van de avond staan de stoelen klaar in een theateropstelling om rustig van de muziek te kunnen genieten. Omdat de spiegeltent ook een danssalon is, gaan na de eerste set de stoelen aan de kant om iedereen de kans te geven om te dansen en te swingen bij de stevigere nummers die dan worden gespeeld."

Go Rome verwacht een grote toeloop en roept fans op om gratis kaarten vooraf te reserveren. Dat kan uitsluitend per e-mail: berbor@home.nl. Wie een mail stuurt, ontvangt – zoland de voorraad strekt – een uitnodiging voor Go Romantic. Wie een romantisch zitplaatsje in Bon Salon wil reserveren, kan ook dit e-mailadres gebruiken.

AFTERPARTY

Go Romantic begint om 20.00 uur, de spiegeltent is vanaf 19.30 uur geopend. Na een pauze begint omstreeks 21.30 uur de tweede set. Het concert is omstreeks 22.30 uur afgelopen. De band nodigt liefhebbers uit om nadien mee te gaan naar cultureel café Vandaag Kookt aan het Stationsplein. Daar is vanaf 22.45 uur een afterparty.

FOTO BOVEN: De bandleden van Go Rome toveren spiegeltent Bon Salon vrijdag 16 juni om in een romantische muziektempel. Wie erbij wil zijn, stuurt een e-mail om een uitnodiging te ontvangen.