Wethouder

opent tweede

Bon Salon

MARC CLEUTJENS

Wethouder Peter van de Wiel verricht zaterdag 3 juni om 10.30 uur de officiƫle opening van spiegeltent Bon Salon. Na de opening gaat een programma van start dat duurt tot en met zondag 25 juni. Die dag wordt de spiegeltent gesloten met de slotmanifestatie van het evenement Boxtel en Route.

Het thema van Bon Salon luidt 'verbinden' en volgens burgemeester Mark Buijs en stuurgroepvoorzitter Wim Ketelaars laat het uitgebreide programma zien dat die opzet geslaagd is. Tal van verenigingen, stichtingen en organisaties slaan de handen ineen om in Bon Salon een laagdrempelig en openbaar toegankelijk evenement neer te zetten. Volgens Buijs is de spiegeltent een cadeautje aan de Boxtelse gemeenschap; hij wil met het gemeentebestuur bereiken dat inwoners samen aan de slag gaan en de schouders zetten onder het prettiger maken van de samenleving.

Het complete programma van Bon Salon staat de komende weken uitgebreid in Brabants Centrum en op de website www.bonsalon.nl.


Back to the 60's

Blaasorkest De Volle Bloas en duo Two of Us verzorgen zaterdag 3 juni van 20.00 tot 22.30 uur een gezamenlijk optreden onder de noemer 'Back to the 60's'. Het concert bestaat uit vele nummers uit de jaren zestig, onder meer van The Beatles, The Rolling Stones, Simon & Garfunkel, Wilson Picket, Ike & Tina Turner en George Baker. De toegang is gratis.

Lezing Frans Kapteijns

Boswachter Frans Kapteijns van Natuurmonumenten verzorgt dinsdag 7 juni van 20.00 tot 22.30 uur in spiegeltent Bon Salon een lezing over de Loonse en Drunense Duinen. De tent is vanaf 19.30 uur geopend en omvat twee presentaties, die onderbroken worden door een pauze. De toegang is gratis. Kapteijns ook is bekend van zijn natuurprogramma bij lokale Omroep Dommelland.