Bon Salon

Fairtrade-event

Fairtrade Groep Boxtel organiseert zaterdag 3 juni van 10.30 tot 12.30 uur een evenement voor kinderen in spiegeltent Bon Salon in kasteelpark Stapelen. De jeugd tussen 5 en 12 jaar kan een eigen Fairtrade T-shirt kleuren. Daarnaast zijn er producten van de Wereldwinkel en de Vincentiusvereniging Boxtel te koop.

Swanee Bridge Jazzband

De Swanee Bridge Jazzband uit Boxtel verzorgt Tweede Pinksterdag, maandag 5 juni van 14.00 tot 17.00 uur een optreden in de spiegeltent in kasteelpark Stapelen. De toegang is gratis. Op het programma staat dixieland, oude stijl jazz en swing van grootheden als Louis Armstrong, Chris Barber, Glenn Miller en Duke Ellington.

Iedereen is van de wereld

'Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen'. Dat is de activiteit die de nieuwe stichting VanOndersteBoven zondag 11 juni vanaf 19.30 uur organiseert in de spiegeltent. Alle inwoners van Boxtel, in het bijzonder mensen die betrokken zijn bij de vluchtelingenopvang en integratie in deze gemeente, zijn welkom op de avond waar muziek, voordrachten en poëzie centraal staan. Onder meer dichter Martje Wijers, de bands Lokale Mannen en vanBakkus, vluchteling Issam Hamadi, vrijwilliger Hendrik de Kok en imam Hisham Chibhi verlenen hun medewerking. De avond wordt afgesloten met een iftarmaaltijd, bereid door mensen uit diverse gemeenschappen.

Boxtelse 50+ Fair

Stichting Ouderen in Regie organiseert, in samenwerking met meer dan twintig organisaties en aanbieders, zaterdag 17 juni van 11.00 tot 18.00 uur de Boxtelse 50+ Fair in de spiegeltent in kasteelpark Stapelen. Het evenement staat in het teken van het thema 'Ouderen verbinden' en biedt diverse presentaties op het gebied van wonen, bewegen, veiligheid, hulpmiddelen, vervoer en zorg. Informatie wordt die dag afgewisseld met entertainment. Zo zijn er optredens van diverse lokale muziekgroepen. De toegang is gratis.