Afbeelding
Foto:

NOG KAARTEN VOOR 16, 17 EN 18 JUNI

Meezingen met Witte Geit

Repeteren, filmen, kleding uitzoeken: de cast heeft het maar druk met Witte Geit, de theaterproductie die vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni op de planken van het Jacob-Roelandslyceum wordt gebracht. Inmiddels is 75 procent van de kaarten verkocht.

De 'feel good-productie', die over een camping gaat waar al jarenlang vele Boxtelaren vertoeven, is een mix van theater, film en zo'n 25 bekende Nederlandstalige liedjes van toen en nu. Let op: meezingen tijdens de voorstelling is toegestaan. De regie is in handen van Lieke Faber uit Liempde en Dave Hanhart is muzikaal leider. Hij is erin geslaagd de liedjes op een meerstemmige manier te arrangeren voor zang en een live-combo.

In tegenstelling tot eerdere berichten zijn voor alle dagen nog kaartjes verkrijgbaar. De voorstellingen op 16 en 17 juni beginnen om 20.15 uur, zondag 18 juni start Witte Geit om 14.30 uur. Tickets kosten 15 euro en zijn te koop via www.podiumboxtel.nl en bij Hebbes aan de Markt, Marimba aan de Van Beekstraat, supermarkt Jumbo in Oosterhof en drogist Bewust Beter aan de Nieuwstraat in Liempde. (Foto: Peter de Koning).

Afbeelding