Afbeelding
Foto: Daisy Renders

GLOSSY MET OPLAGE 18.000 EXEMPLAREN

Boxtelse ondernemers in blad over zakenvrouwen

Onlangs verscheen de glossy Zaken Vrouwen Brabant waarin 27 onderneemsters uit de provincie voor het voetlicht worden gebracht. Ook twee Boxtelse vrouwen, Ilse Reizevoort van Drukkerij Service Boxtel en fotografe Daisy Renders, werden uitgekozen om hun verhaal te doen in het blad.

De glossy moet vrouwelijk ondernemerschap zichtbaar maken en stimuleren in het Brabantse bedrijfsleven. In het magazine vertellen 27 zakenvrouwen uit diverse sectoren over hun ervaring als ondernemer. Vorige week kwam het blad, met een oplage van 18.000 exemplaren, officieel uit. De glossy wordt verspreid via duizend leestafels, in het bedrijfsleven en in kiosken. Tijdens de lancering vorige week gaf zakenvrouw én televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal een inspirerende speech.

NETWERK VERGROTEN

Renders hoefde geen moment na te denken over haar deelname. Zij timmert hard aan de weg als afscheidsfotografe en dat was ook de reden waarom ze werd uitgekozen. ,,Aan Zaken Vrouwen Brabant waren ook twee bijeenkomsten met allerlei interessante sprekers verbonden. Ik leer graag nieuwe mensen kennen. Ook ondernemers van buiten Boxtel. Deze deelname was dus een uitgelezen kans om mijn netwerk te vergoten." De vormgeving van het magazine trok Renders over de streep. ,,Het is écht een hoogwaardige glossy. Daar gaat mijn grafisch ontwerphart natuurlijk sneller van kloppen. De fotografie is ook prachtig."


Opbrengst collecte

In de eerste week van april werd huis aan huis gecollecteerd voor de Hartstichting. In Boxtel haalden vrijwilligers 5.133 euro op, bijna 25 procent meer dan in 2016. ,,Wij zijn alle collectanten en wijkhoofden dan ook dankbaar voor hun inzet om dit mooie resultaat te bereiken", zegt voorzitter Eugène van 't Hooft van Hartstichting Boxtel. ,,Uiteraard hopen wij dat iedereen volgend jaar wederom meedoet."