Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

ELKE WOENSDAG KEUKEN OPEN TOT 21.00 UUR

Langspier Boxtel begint met avondopenstelling

Recreatiepark De Langspier aan de Molenwijkseweg in Boxtel is deze week gestart met een avondopenstelling op woensdag. Het zwembad is wekelijks op woensdag open tot 20.00 uur, de keuken van het restaurant draait door tot 21.00 uur.

De Langspier hanteert sinds 1 mei de zomeropenstelling. Dat betekent dat exploitant John Brusselers en zijn team elke dag van 10.00 tot 18.00 uur present zijn. In de schoolvakanties zijn de poorten in weekeinden open van 10.00 tot 19.00 uur.

Brusselers is enthousiast over de verruiming van de openingstijden en verwacht dat bij voldoende belangstelling meer avonden zullen volgen waarop zowel het zwembad als de keuken langen geopend zijn en gasten dus meer uurtjes terecht kunnen bij De Langspier.

Alle informatie over de activiteiten en mogelijkheden bij De Langspier is te vinden op www.delangspier.nl.


Museumschatjes Brabant

Ruim 50.000 Brabantse basisscholieren doen dit jaar mee met het provinciale project Museumschatjes. Voor het eerst nemen dit jaar ook een klein aantal scholen voor voortgezet onderwijs deel aan het project. Daarvoor is extra budget beschikbaar gesteld, waardoor de provincie nu ruim 150.000 euro investeert.