Berry Dankers

blijft actief als

centrummanager

Berry Dankers blijft tot minimaal eind 2018 werkzaam als centrummanager in Boxtel. Dat heeft de stichting Centrummanagement Boxtel maandag bekend gemaakt.

Onlangs hebben het bestuur van de stichting en Dankers het functioneren van de centrummanager geëvalueerd. Dankers is sinds 15 augustus 2016 in dienst van de stichting. ,,Wij waren blij met zijn komst en die heeft zeker goed uitgepakt", stelt voorzitter Luc Broos. ,,Berry weet van aanpakken, is een goede verbinder en heeft hart voor de zaak. Berry en het bestuur willen dan ook graag hun samenwerking voortzetten. Aangezien het bestuur geen verplichtingen aan kan gaan voor de periode na 1 januari 2019, gaan we voorlopig uit van eind 2018."


Brandweerploegen
ronde verder

Zowel een wedstrijdploeg van de Boxtelse als de Liempdse brandweer eindigde zaterdag als tweede tijdens de eerste ronde van de gewestelijke vaardigheidsproef in de 112-klasse.

De Boxtelse ploeg kwam in Cromvoirt in actie. De Liempdenaren namen het in het Limburgse Horst op tegen acht tegenstanders. Beide teams hebben zich door deze prestatie gekwalificeerd voor de tweede ronde van de proeven die het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité later dit voorjaar organiseert.


Inloop baby's en peuters

Ouders, opa's en/of oma's zijn samen met hun (klein)kinderen tot 4 jaar wekelijks op vrijdagochtend welkom in bibliotheek De Meierij aan de Burgakker te Boxtel waar ze kunnen luisteren naar een verhaal of lied. Daarnaast geeft Joyce Vlamings van adviesbureau Joyeux op 26 mei tussen 10.00 en 12.00 uur advies over positief opvoeden. De toegang is gratis.