Afbeelding
Foto: Peter de Koning

CULINAIR FESTIVAL BELEEFT TWEEDE EDITIE

Lekker Lennisheuvel op herhaling in Boscheind

Het culinaire evenement Lekker Lennisheuvel is toe aan een tweede editie. Zondag 28 mei wordt het gehouden in park Boscheind, door de initiatiefnemers treffend omschreven als 'de prachtige voortuin van het kerkdorp.

Lekker Lennisheuvel werd vorig jaar voor het eerst gehouden door de culinaire en horeca-ondernemers van de Lennisheuvelse bedrijven Soep d'Ing (Ingrid van Veen), La Casa dei Cicchetti (Ivan Crost en Jan Blok) en theetuin 't Bakhuys (Rianne Doornekamp). Tal van bedrijven die in nationaal landschap Het Groene Woud actief zijn op het gebied van eten en drinken zullen zich tijdens Lekker Lennisheuvel presenteren en het publiek gelegenheid bieden om te proeven. ,,Met Lekker Lennisheuvel promoten wij Lennisheuvel als gastvrij dorp in Het Groene Woud", licht Ingrid van Veen van Soep d'Ing toe.

Naast alle proefhapjes en -drankjes die tegen een betaling van één euro te verkrijgen zijn, bieden de deelnemende bedrijven ook verschillende streekproducten aan. Bedrijven die meedoen zijn onder meer eetcafé en zaal Meneer Klaver, Van de Loo Asperges, Winery & Herbs, Soep d'Ing, Marion van der Velden (ijs), 't Bakhuys, La Casa dei Cicchetti, De Gevulde Knapzak, De Proosterij, Herenboeren Wilhelminapark en restaurants De Ceulse Caar en N9NE.

Lekker Lennisheuvel duurt zondag 28 mei van 12.00 tot 18.00 uur en is gratis toegankelijk. Voor de kinderen wordt in park Boscheind een springkussen opgesteld. De muzikale omlijsting van het evenement is in handen van de Beyersland Kapel uit Lennisheuvel en de jonge Boxtelse deejay Jochem.

FOTO ONDER: Bezoekers van de eerste editie van Lekker Lennisheuvel konden vorig jaar in park Boscheind zien hoe ambachtelijke pizza's werden bereid. (Foto: Peter de Koning).