De prijswinnaars van de moederdagactie van winkeliersvereniging Selissen poseren in eetwinkel Select aan de Sint-Severusstraat. (Foto: Peter de Koning).
De prijswinnaars van de moederdagactie van winkeliersvereniging Selissen poseren in eetwinkel Select aan de Sint-Severusstraat. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

WINKELIERSVERENIGING SELISSEN REIKT PRIJZEN UIT

Massale deelname aan Moederdagactie

MARC CLEUTJENS

Het winkelend publiek heeft ook dit jaar massaal meegedaan aan de jaarlijkse Moederdagactie van winkeliersvereniging Selissen. Volgens voorzitter Bart van Roosmalen hebben enkele duizenden klanten de voorbije weken hun kassabonnetje ingeleverd bij een van de deelnemende winkels.

De Moederdagactie duurt elk jaar enkele weken en is vergelijkbaar met de opzet van de decemberactie, al is die actie volgens Van Roosmalen nóg meer in trek bij het winkelend publiek. De bussen werden zaterdag - daags voor Moederdag - op slot gedaan en toen kon de balans worden opgemaakt.

PRIJSUITREIKING

Zaterdagmiddag was in eetwinkel Select van Jack van Hal aan de Sint-Severusstraat de prijsuitreiking. Niet alle winnaars konden persoonlijk aanwezig zijn; zij krijgen hun prijs kater uitgereikt. Het prijzenpakket bestond onder meer uit bloemenbonnen, maar ook taarten van de bakkers, een knipbeurt van de kappers en een geschenk van de drogisterij.

De volgende families hebben een prijs gewonnen: Van de Ven, Hoogendoorn, Schouten, Brusselaars, Terhürne, Geurts, Van Eijndhoven, Safia, Verhoeven, Den Otter, Van Amelsvoort, De Kleijn, Van de Rijdt en Schelle. Niet alle prijswinnaars konden zaterdag bij de uitreiking aanwezig zijn.