Mateus zingt voor 'Met je hart'

Spiegeltent Bon Salon biedt in juni onder meer onderdak aan een uitvoering van de bekende Boxtelse muziekgroep Mateus. In samenwerking met stichting Met je hart gaat Mateus onder het motto 'Als de dag van toen...' Nederlandstalige liedjes uit vervlogen tijden zingen voor ouderen van Met je hart.

De band wil ouderen even mee terug nemen naar de goede oude tijd door liedjes van toen te zingen. Het repertoire omvat onder meer werk van Wim Sonneveld, Jules de Corte en Teddy Scholte. De muziek wordt afgewisseld met een aantal korte vertellingen. Ouderen worden via Met je hart uitgenodigd voor de uitvoering, die staat gepland voor zaterdag 3 juni. Die dag gaat de deur van Bon Salon voor het eerst open.


Optreden Con Fervore

Zanggroep Con Fervore is donderdag 15 juni te zien en te beluisteren in spiegeltent Bon Salon. Het programma omvat afwisselende muziekstukken: Nederlandstalig, Afrikaans, Engels en zelfs Zweeds. De uitvoering duurt van 20.00 tot 22.00 uur, de toegang is gratis. Tijdens het optreden is er een gastoptreden van de Boxtelse zangeres Judith Kruidenier, onder meer bekend van Angela's Project.