Afbeelding
Foto:

WINKELEN ALS BELEVING WORDT DE TREND

Modecentrum Theelen: nét dat beetje meer...

Goed advies bij aankoop, medewerkers die alle tijd voor je nemen, een gevarieerd aanbod en direct leverbaar, gratis parkeren en ruime en rustige paskamers. Uit onderzoek blijkt dat klanten dit belangrijk vinden in een winkel. ,,Natuurlijk is online shoppen niet meer weg te denken, maar je kunt mensen in een fysieke winkel écht iets bieden. Daar zijn wij continu mee bezig", aldus filiaalmanager Martin Heijmans van modecentrum Frans Theelen aan de Stationsstraat in Boxtel. Het bedrijf dateert uit 1877 en viert het hele jaar door het 140-jarig bestaan.

Sinds een jaar is Heijmans actief als filiaalmanager bij de Boxtelse vestiging van Frans Theelen. ,,We onderscheiden ons vooral in de service die we bieden. We nemen de tijd voor klanten. Bovendien is de winkel ruim opgezet, zodat ook minder valide mensen hier hun weg kunnen vinden."

Filiaalmanager Heijmans geeft aan dat bij Theelen alle soorten kleding verkrijgbaar zijn. ,,Mensen kunnen hier voor een volledige garderobe terecht: van kleding tot schoenen en van lingerie tot accessoires. Ook hoor ik vaak van mensen dat ze niet wisten dat we bepaalde merken verkopen. Ik raad dan ook iedereen aan een kijkje te komen nemen", zegt Heijmans.

Winkelen als beleving wordt de nieuwe trend. Dat onderstreept ook directeur en eigenaar Pieter Theelen. ,,Onze klanten hebben behoefte aan advies en die persoonlijke aandacht, dat is via online winkelen onmogelijk. Frans Theelen biedt dat persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een geweldige service. Dat onderscheidt ons van de online winkels en grote warenhuizen. Nét dat beetje meer."

Modecentrum Frans Theelen trakteert klanten het hele jaar door. Bij iedere 18,77 (het bedrag dat verwijst naar het oprichtingsjaar van Theelen) die besteed wordt, ontvangen mensen jubileumloten waarmee ze elke maand kans maken op een van de 140 modecheques ter waarde van 140 euro.


Prijswinnaars
Boxtelaartjes
zijn bekend

Wie de voorbije maanden Boxtelaartjes heeft gespaard, kon tijdens de Dol Dwaze Boxtelaartjes Weken zijn slag slaan en profiteren van diverse kortingsacties bij lokale winkels en horecagelegenheden. Voor Sylvia van Abeelen, Marloes Hendriks en Wim Vermeulen zijn deze weken nóg mooier geëindigd. Zij zijn de winnaars van een van de drie hoofdprijzen.

Bijna dertig winkeliers namen deel aan de Dol Dwaze Boxtelaartjes Weken, een initiatief van stichting Brabants Centrum. Bij inlevering van een volle spaarkaart maakten pashouders kans op een waardebon van twintig euro. Deze winnaars krijgen binnenkort bericht.

Wie daarnaast nog eens vijfhonderd Boxtelaartjes extra inleverde, dong mee naar een van de drie hoofdprijzen ter waarde van vijfhonderd euro. Zo heeft Sylvia van Abeelen een uitgebreid borrelbuffet voor twintig personen van Proef! Culinair gewonnen. Een waardebon voor het hele assortiment brillen en contactlenzen van Sybilla Buisman Optiek is voor Wim Vermeulen, terwijl Marloes Hendriks bij Tuincentrum Boxtel een tuinmeubelset naar keuze mag uitzoeken.