De start van de 60 meter sprint voor meisjes junioren D. (Foto: AV Marvel).
De start van de 60 meter sprint voor meisjes junioren D. (Foto: AV Marvel). Foto:

Junior Marvel verbetert clubrecord

Verschillende jeugdleden van atletiekvereniging Marvel namen afgelopen weekeinde deel aan competitiewedstrijden in Vught en Gemert. Dat leverde prima resultaten op met als hoogtepunt de prestatie van Mees Bleumink. De jonge atleet verbeterde het clubrecord uit 1994 op het onderdeel 400 meter horden.

Het junioren A-team van Marvel reisde af naar Vught voor een competitiewedstrijd bij atletiekvereniging Prins Hendrik. Hier werden liefst elf persoonlijke records behaald. Mees Bleumink kwam tot een tijd van 1:07:59 minuten op de 400 meter horden, eindigde op de tiende plaats en verbeterde het 23 jaar oude record van Rob Timmermans. Het jongens- en meisjesteam junioren D namen deel aan de eerste competitiewedstrijd in Gemert en behaalden ook uitstekende resultaten.

ATHLETICS CHAMPS

Marvel organiseert zaterdag 13 mei tussen 10.00 en 12.30 uur een Athletics Champs-wedstrijd. Aan deze regionale pupillencompetitie nemen tweehonderd jonge atleten in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar in teamverband deel aan verschillende onderdelen. De Athletics Champs-wedstrijd is een mix tussen prestatie, plezier en vaardigheid.