Creatief atelier in Hobbycentrum

Hobbycentrum Boxtel, de plek aan de Baroniestraat 105 waar mensen boven de vijftig jaar in groepsverband hobby's kunnen uitoefenen, stelt in mei, juni en juli haar atelier open voor publiek. Creatieve mensen die graag willen schilderen, tekenen of aquarelleren zijn welkom.

De open middagen vinden plaats op de woensdagen 17, 24 en 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni en op 5, 12 en 19 juli, telkens tussen 13.30 en 16.00 uur. Het Hobbycentrum stelt schildersezels en ander meubilair beschikbaar; mensen moeten zelf zorgen voor schilder- en tekenmaterialen. De kosten bedragen 5 euro (inclusief een kopje koffie/thee) bij actieve deelname. Vooraf inschrijven is niet nodig. Op de bovenetage van het Hobbycentrum, waar het atelier gevestigd is, zijn ook andere hobby's te beoefenen. Kijk voor meer informatie op www.hobbycentrumboxtel.nl.


Schapen scheren

Schaapsscheerder Henri van Weert is zondag 28 mei vanaf 14.00 uur te gast bij Kinderboerderij Boxtel aan het Apollopad om schapen te scheren. In de huiskamer van de kinderboerderij kunnen kinderen hun eigen schaapje knutselen.