Garagesale bij buurtvereniging Bosscheweg

Garages en opritten van bewoners van de Bosscheweg en Boerhaavestraat worden zaterdag 13 mei vol gestapeld met overbodige huisraad, speelgoed dat staat te verstoffen en andere tweedehands spulletjes. Bezoekers zijn tussen 11.00 en 15.00 uur welkom om iets van hun gading te zoeken tijdens de garagesale.

De leden van de buurtvereniging hebben goede herinneringen aan de eerste garagesale die in 2009 door evenementenstichting Boxtel Vooruit werd geïntroduceerd. ,,Het was een groot succes. Dus op veler verzoek neemt onze buurtvereniging de organisatie deze keer op zich", meldt een woordvoerder. Bewoners van aangrenzende straten als Wulverhorst, Liduinahof, Achterberghstraat en Brederodeweg die willen aansluiten bij de garagesale krijgen een veilige plek toegewezen op de Bosscheweg en in de Boerhaavestraat of Vicaris Van Alphenlaan.

Boxtel

Ruilbeurs verzamelaars

Spaar- of inktpotten én asbakken in de vorm van kachels. Die vormen zondag 14 mei de eyecatchers tijdens de maandelijkse ruilbeurs van de Vereniging Boxtelse Verzamelaars. In gemeenschapshuis De Walnoot (Reginahof 1) worden van 10.00 tot 13.00 uur onder meer ook bidprentjes, munten, postzegels, prentbriefkaarten, sigarenbandjes, stickers, telefoonkaarten, theezakjes, voetbalplaatjes en winkelwagenmuntjes aangeboden. De entreeprijs bedraagt één euro; kinderen betalen 25 eurocent.


Explosion Rockets

Rock 'n Roll-band The Explosion Rockets treedt zaterdag 20 mei vanaf 21.00 uur op in partycentrum Denziz aan de Stationsstraat. De zaal is al om 20.00 uur geopend. Ze speelt dan authentieke muziek uit de jaren vijftig en zestig - van rock 'n roll tot ballads - onder de noemer 'Back to the fifties en sixties'. Kaarten kosten acht euro in de voorverkoop. Neem daarvoor contact op met Thom Sens via telefoonnummer 06-45 92 85 86 of kijk op www.explosionrockets.nl. Op de avond zelf kunnen kaarten in de zaal worden gekocht voor tien euro.