INFORMATIEAVOND IN VEGHEL OP 22 MEI

Vrijwilligersproject Oosterpoort zoekt ook maatjes in regio Boxtel

Match is een maatjesproject voor jongeren tussen 6 en 18 jaar en zoekt vrijwilligers is de regio Boxtel. Het project koppelt een kind of jongere, voor wie ontspanning en plezier maken niet vanzelfsprekend is, aan een volwassen vrijwilliger. Match zorgt dat de koppels goed bij elkaar passen door te matchen op persoonlijkheid en wederzijdse interesses.

Het project wordt uitgevoerd door Oosterpoort, een instelling voor jeugd- en opvoedhulp in de regio noordoost Noord-Brabant. Medewerkers bieden vrijwilligers zorgvuldige voorbereiding en begeleiding. Ze zorgen ervoor dat een matchvrijwilliger gesteund wordt waar nodig en er niet alleen voor staat.

Match is op dit moment dringend op zoek naar meer enthousiaste vrijwilligers van 18 jaar en ouder uit Boxtel en omgeving die kinderen en jongeren wat extra aandacht, steun en gezelligheid kunnen bieden.

Mensen die benieuwd zijn of Match ook wat voor hen zou kunnen zijn, kunnen telefonisch of per e-mail contact opnemen, maar zijn ook welkom op de volgende informatieavond. Die wordt maandag 22 mei van 19.30 tot 21.00 uur gehouden in de bibliotheek aan de Markt 1 in Veghel.

Meer info: www.oosterpoort.org/match.

Boxtel

Smartlappenavond

In grand café Rembrandt aan de Rechterstraat 56 klinkt maandag 22 mei het repertoire van smartlappen en zeemansliedjes. Het Dükerskoor deelt tekstbundels rond. De meezingavond begint om 20.00 uur, een uur voor aanvang gaat de zaal open. De toegang is gratis.

KBO in Meneer Klaver

Vanwege haar 65-jarig bestaan organiseert KBO Boxtel speciale jubileumactiviteiten. Woensdag 24 mei kunnen leden en niet-leden genieten van een menu bij Meneer Klaver in Lennisheuvel. De kosten bedragen 12,50 euro, inclusief één gratis consumptie van KBO Boxtel. Opgeven voor 21 mei via Henk Sturkenboom, tel. (0411) 67 78 63 of Sina van Alphen, tel. 68 92 85 of e-mail: sina_alphen@planet.nl.