Door de tropische temperaturen transformeerde Live in Liempde vorig jaar van huiskamerfestival tot tuinfeest. De Amerikaanse zangeres Shawn Mayer veroverde de harten van haar publiek met wie ze een groepsfoto maakte. (Foto: Peter de Koning).
Door de tropische temperaturen transformeerde Live in Liempde vorig jaar van huiskamerfestival tot tuinfeest. De Amerikaanse zangeres Shawn Mayer veroverde de harten van haar publiek met wie ze een groepsfoto maakte. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

IN DE STARTBLOKKEN VOOR VOORVERKOOP HUISKAMERFESTIVAL

Live in Liempde weer vol verrassingen

Degenen die de vorige edities van Live in Liempde hebben bijgewoond, staan vrijdag 12 mei klokslag 19.00 ongetwijfeld weer in de startblokken. Dan begint namelijk de voorverkoop van het evenement waar Liempdse gastvrijheid gecombineerd wordt met vier bijzondere optredens, lekker eten én wandelingen onder leiding van vier bevlogen gidsen. Vorig jaar waren de tweehonderd kaartjes in een oogwenk uitverkocht...

Tijdens het festival - dat zondag 25 juni plaatsvindt - stelt de organisatie vier artiesten voor aan het publiek. Dat gebeurt in de huiskamers en tuinen van vier inwoners van Liempde. Dit keer verkennen de bezoekers samen met gidsen Arnold van den Broek, Harrie Raaimakers, Paul Saris en Arthur Brands het gebied rondom de Boxtelseweg.

BLUESHART

De Britse band Shamona uit Liverpool trapt zijn eerste Europese tournee af in het dorp. Bo Brocken treedt ook op. De Nederlandse muzikant zal zijn blueshart uitstorten over het publiek. Daarnaast zal illusionist Tim Slaats, die bekend werd met zijn deelname aan Holland's Got Talent en het Duitse Das Supertalent, het publiek vooral verwonderen. Voor de vrolijke noot is cabaretier én vertelkunstenaar Andries Tunru aangetrokken.

Live in Liempde vindt 25 juni vanaf 13.00 uur plaats. Dan gaan vier groepen vanuit restaurant Het Hof op pad. Er is een wandeling uitgestippeld van anderhalve kilometer, die ook over zandweggetjes voert. Op elk adres worden hapjes en drankjes van Liempdse ondernemers geserveerd, waarbij bakkerij Jos van Eijndhoven op één locatie de versnaperingen sponsort.

Kaarten kosten 18,50 per persoon en zijn vrijdag 12 mei vanaf 19.00 uur te reserveren via liveinliempde@gmail.com. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Na afloop hebben deelnemers de optie om aan te schuiven voor een diner. Het Hof serveert vier street food-gerechtjes uit vier windstreken voor 14,50 euro.