EINDHOVENAREN MET 3-0 TE STERK IN LENNISHEUVEL

LSV verliest van kampioen Tivoli

Tivoli uit Eindhoven kwam zondag op bezoek bij LSV in Lennisheuvel en had aan één punt genoeg om het kampioenschap binnen te slepen. Onder grote belangstelling wist de tegenstander dit waar te maken en uiteindelijk met 0-3 te winnen.

LSV mocht ondanks de nederlaag niet ontevreden zijn over het vertoonde spel van de jeugdige formatie van coach Kirk Koningstein. Tivoli is dit jaar onbetwist de sterkste in deze klasse, maar toch wisten de voetballers uit Lennisheuvel de 0-1 ruststand nog tot de tachtigste minuut vol te houden, totdat een gemakkelijk gegeven strafschop voor de 0-2 zorgde. In de 88e minuut bezegelde Tivoli het kampioenschap met het derde doelpunt.

JO13-1: Hilvaria - LBC        18.30

FOTO LINKS: De voetballers van LSV verloren zondag met 0-3 van Tivoli. De tegenstander uit Eindhoven sleepte hiermee het kampioenschap in de vijfde klasse E binnen. Op de foto springt Job Kruijssen van LSV naar de bal. (Foto: Hans Verberk).