Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

THEATERPREVIEW OP WOENSDAG 10 MEI

Podium Boxtel onthult programma 2017-2018

Een voetbalcollege met Huub Stevens en Berry van Aerle, een theaterinterview met tattookoning Henk Schiffmacher en uiteraard veel muziek en cabaret. Podium Boxtel maakt woensdag 10 mei tijdens de jaarlijkse preview haar theaterprogrammering voor het seizoen 2017-2018 bekend. Oude bekenden van het theater betreden komend seizoen weer de bühne, maar óók veel nieuwe gezichten.

Tijdens de preview wordt het spoorboekje voor het nieuwe seizoen gepresenteerd en zullen enkele artiesten een voorproefje geven. Zo komt comedygroep Oeloek langs, die twee jaar geleden ook voor een volle zaal stond in Podium Boxtel. Daarnaast treedt oud-Boxtelse singer-songwriter Joia Rath op. Zij presenteert 6 oktober in het theater haar nieuwe album. Ook Boxtelaar Harry Hendriks, inmiddels een vaste gast in het theater, brengt een aantal liedjes ten gehore. Dat doet hij met de formatie Tip Jar; een mix van country en americana. Als laatste geeft Björn van der Doelen acte de présence. De muzikant speelde in 'zijn vorige leven' onder meer voor PSV en FC Twente, maar gooide het een aantal jaren geleden over een andere boeg. Hij speelt een aantal nummers van zijn nieuwe album 'De cowboy, de outlaw, de sherrif en de hoer'.

TICKETS

De preview begint om 20.15 uur. Kaarten voor de previewavond zijn te bestellen via www.podiumboxtel.nl. Ook zijn er tickets beschikbaar bij de verkooppunten: Bloemsierkunst Marimba aan de Van Beekstraat, supermarkt Jumbo in winkelcentrum Oosterhof, Hebbes aan de Markt en drogist Bewust Beter aan de Nieuwstraat in Liempde.

FOTO ONDER: Björn van der Doelen was vorig jaar te gast in Boxtel tijdens een benefietconcert van stichting BoeL. (Foto: Albert Stolwijk).