Afbeelding
Foto: Peter de Koning

MAN WERD VERMOEDELIJK ONWEL

Noodlottig ongeval in buurtschap Tongeren

In een sloot langs de straat Tongeren in Boxtel, net voorbij de kruising met de Mezenlaan, is vrijdagochtend ter hoogte van loon- en transportbedrijf Van Pinxteren een dode man aangetroffen. Het betreft een 54-jarige Boxtelaar. De politie vermoedt dat de man onwel is geworden tijdens het fietsen.


Brand Schijndelsedijk

Een voorbijganger ontdekte donderdagochtend rond kwart voor zes een afvalbrandje op de parkeerplaats van natuurgebied De Geelders aan de Schijndelsedijk in Boxtel. De brandweer doofde het vuur. Vanwege een jerrycan tussen de afvalresten, dacht men dat het drugsafval betrof. Dat bleek niet zo te zijn. De politie onderzoekt de herkomst van het afval.

Bedreiging

De politie heeft vrijdagmiddag in Boxtel een 42-jarige man aangehouden. Hij werd staande gehouden in de Hendrika van Haeftenstraat in Boxtel. Hij zou namelijk iemand hebben bedreigd. De politie doet onderzoek naar de zaak.


Een woordvoerder van de politie geeft aan dat er na uitgebreid onderzoek vast kan worden gesteld dat er geen sprake is van een misdrijf. Medewerkers van een nabijgelegen bedrijf ontdekten de man rond zeven uur 's ochtends en alarmeerden de politie. De fiets van de man lag in de berm.

VOA

Politiemedewerkers van Verkeers Ongevallen Analyse kwamen snel ter plaatse om onderzoek te doen. Zij wilden bekijken of de dood van de man eventueel het gevolg was van een verkeersongeval. Dat kon worden uitgesloten. Ook naar andere doodsoorzaken werd onderzoek gedaan. De weg werd tijdens het onderzoek vanaf de kruising met de Mezenlaan tot aan de spoorwegovergang afgesloten. De brandweer haalde het stoffelijk overschot uit de sloot.

FOTO ONDER: De politie werd vrijdagochtend gealarmeerd nadat in een sloot in de buurtschap Tongeren een dode man was gevonden. De man is vermoedelijk onwel geworden en in de sloot terechtgekomen. (Foto: Peter de Koning).