Afbeelding
Foto:

Liempdse biljarters winnen play-offs

Na het missen van het kampioenschap heeft biljartvereniging 't Wapen van Liempde/RegioBank toch de halve eindstrijd bereikt van het Nederlands kampioenschap voor kaderteams door de play-off wedstrijden te winnen. In eigen huis werden achtereenvolgens DOS-71 uit Heesch en De Hazelaar uit Rosmalen met 6-2 verslagen.

Het bleef tot de laatste partij spannend. DOS stond op acht punten, 't Wapen van Liempde op tien punten. De tegenstander kon nog gelijk komen en dan was het percentage gemaakte caramboles beslissend geweest. Maar zover kwam het niet. Leo van Hastenberg, die zijn eerste partij tegen De Hazelaar had verloren, maakte geen fout en won in vijftien beurten. Cees van Eindhoven en Ton Rovers wonnen beiden hun twee partijen, Martien van den Tillaart sleepte één overwinning binnen. De halve finales worden gespeeld in het weekend van 6 en 7 mei op een nader te bepalen plaats.

Uitslagen:
Wapen van Liempde kader - DOS-71        6-2
Wapen van Liempde kader - Hazelaar        6-2
Wapen van Liempde 1 - Hazelaar        23-30
Wapen van Liempde 2 - Kruiskamp        30-24
Hazelaar - Wapen van Liempde 1        20-26
't Zuid – Wapen van Liempde 2        30-21


Volleybalmeiden LOV kampioen in tweede klasse

Het meisjes A-team van de Liempdse Omni Vereniging (LOV) is afgelopen weekeinde volleybalkampioen geworden in de tweede klasse.

De ploeg greep de titel na een 4-0 overwinning op Waalre. Onder leiding van coach Marcel Saris liet LOV de nummer twee op de ranglijst met vijftien punten verschil achter zich. (Foto onder: LOV).