Afbeelding
Foto:

The Star Company geniet van opnames voor tv-programma

Zaal Noorderlicht in Schaijk stond zondag op zijn kop. Daar vonden de opnames plaats van het televisieprogramma Toppers van Oranje. Kinderen van The Star Company, het zang- en dansproject van Inge van den Biggelaar, hadden ook een rol in de aflevering. Binnenkort is het programma te bekijken op diverse regionale zenders en via www.toppersvanoranje.tv.

Tijdens The Star Company krijgen kinderen tussen de 5 en 17 jaar zang-, dans- en acteerles en mental coaching. Ze werken toe naar een cd, opname van een videoclip en een concert. ,,Ieder kind is een stralende ster. Bij dit project ervaren ze dat ze er mogen zijn", aldus Van den Biggelaar. Ze is trots op haar deelnemers. ,,De opnames zijn geweldig verlopen, de kinderen deden het super." Er waren deelnemers van het eerste en het tweede project aanwezig. Ze brachten het lied 'Let the children play' ten gehore. Het is nog niet duidelijk wanneer de aflevering wordt uitgezonden. Mensen kunnen de Facebookpagina The Star Company in de gaten houden voor meer informatie.

Aanmelden voor het project is nog steeds mogelijk en kan door contact op te nemen met Inge van den Biggelaar via telefoonnummer 06-21 24 00 63 of e-mailadres info@apollo-98.nl.