Afbeelding
Foto: Peter de Koning

KEISTAMPERS COMBINATIE BOXTEL:

'Aanpak Stationsplein smaakt naar veel meer'

MARC CLEUTJENS

De Keistampers Combinatie Boxtel is opgetogen over het resultaat dat lokale aannemers en meewerkende inwoners hebben geboekt op het Stationsplein. Op initiatief van wethouder Herman van Wanrooij werd het plein in een tijdsbestek van drie dagen heringericht en vooral veel attractiever gemaakt.

In een brief aan het gemeentebestuur schrijft woordvoerder Tonny Wagenaars namens vijf lokale aannemingsbedrijven (Van den Boomen, Van Pinxteren, Van de Sande, Wagenaars en Reijnders) dat


The Explosion Rockets

De deels Boxtelse band The Explosion Rockets heeft op paaszaterdag 15 april een bijzonder optreden op het programma: om 20.00 uur is de rock 'n roll-groep de hoofdact in Ahoy Rotterdam tijdens het driedaagse evenement Pasar Malam Istimewa. Zaterdag 20 mei zijn The Explosion Rockets weer terug in Boxtel voor een avondvullend optreden in partycentre Denziz. Kaarten zijn te koop via Thom Sens, tel. 06-45 92 85 86 of bij Cees Veenstra, tel. 06-34 34 85 94.


het in de toekomst mogelijk moet zijn om vrijblijvend van gedachten te wisselen over de aanpak van de Markt.

Ook die is in beeld voor reconstructie. ,,We hebben kunnen zien waar een klein dorp groot in kan zijn en dat het spreekwoord 'eendracht maakt macht' opgaat." Wagenaars stelt dat ook kleine Boxtelse bedrijven tot bijzondere prestaties in staat zijn en niet altijd een grote aannemer vereist is om zo'n klus te klaren. ,,Ook onze Jas de Keistamper vond dat er door de lokale ondernemers een geweldige prestatie was geleverd en dat is toch eigenlijk ons grote voorbeeld hier in ons eigen Keistampersdorp", aldus de zegsman van de Keistampers Combinatie Boxtel.

Wagenaars vraagt het college van B. en W. of de herinrichting van de Markt op een andere manier aangepakt kan worden waardoor de gemeente 'zeer waarschijnlijk' veel geld kan besparen en de centrumondernemers niet zo lang onbereikbaar zijn en in de rommel zitten. ,,We hopen dat u aan ons verzoek gehoor wilt geven en ons vrijblijvend uitnodigt voor een nader toe te lichten gesprek."

Wat de Keistampers Combinatie Boxtel betreft, smaakt de aanpak van het Stationsplein in Boxtel naar meer. Veel meer...

FOTO ONDER: Tientallen vrijwilligers namen deel aan de werkzaamheden op het Stationsplein. (Foto: Peter de Koning).