PLOEG VERLIEST NIPT VAN CRANENDONCK

Hockeyvrouwen HCL staan met lege handen

Het vrouwenteam van Hockey Club Liempde (HCL) reisde zondag af naar Cranendonck. De hockeysters wonnen al tweemaal eerder van deze tegenstander en dat was zondag dan ook het doel. Na een spannende slotfase ging de thuisploeg er echter met de zege vandoor: 4-3.

Al vroeg in de wedstrijd merkten de hockeysters van HCL dat Cranendonck sinds de vorige ontmoeting hard had getraind op felheid en een nieuwe tactiek. Het eerste doelpunt van de wedstrijd was dan ook voor de thuisploeg. De gelijkmaker kwam al snel en kort daarna kwam HCL zelfs op voorsprong. Het goede gevoel van de hockeysters werd echter snel de kop ingedrukt door Cranendonck die voor rust nog de gelijkmaker scoorde.

De tweede helft bestond voor een groot deel uit strafcorners voor Cranendonck. HCL voorkwam echter dat Cranendonck tot scoren kwam en zorgde zelf voor de gelijkmaker. Door deze stand werden de laatste minuten van de wedstrijd spannend voor beide partijen. Cranendonck trok uiteindelijk aan het langste eind: 4-3. De hockeysters van HCL komen op 7 mei voor het eerst weer in actie.