Afbeelding
Foto: Peter de Koning

INSCHRIJFAVOND OP WOENSDAG 19 APRIL

Darters gaan weer meedoen aan zomeravondcompetitie

Boxtel staat aan de vooravond van de vierde zomeravondcompetitie voor darters. Het is een competitie waarin gezelligheid voorop staat en waaraan volgens de initiatiefnemers ook de ongeoefende darter kan meedoen.

Ieder dartsteam dat zich aanmeldt, wordt ingedeeld op hun eigen niveau zodat men in de competitie altijd gelijkwaardige teams tegenkomt. Zo'n elf weken op rij zal in verschillende Boxtelse horecagelegenheden gestreden worden om het Boxtelse kampioenschap. De verwachting is dat er ook dit jaar weer meer teams zullen meedoen omdat de dartssport nog altijd flink in de lift zit, mede door de successen van oud-Boxtelaar Michael van Gerwen.

INSCHRIJVEN

Woensdag 19 april houden de initiatiefnemers van de zomeravondcompetitie een inschrijfavond in café 't Geveltje aan de Stationsstraat in Boxtel. Teamleden zijn van 20.00 tot 22.00 uur welkom. Informatie en inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de deelnemende horecabedrijven en via www.zomercompetitieboxtel.nl.

FOTO BOVEN: De initiatiefnemers van de Boxtelse zomeravondcompetitie darts poseren in hun thuishonk, café 't Geveltje aan de Stationsstraat in Boxtel. Van links naar rechts Johan van den Biggelaar, Kamiel Schuller, Ariën Egge en Tim Verhoof. (Foto: Peter de Koning).


Dribbeldiploma DVG

Woensdag 19 april organiseert de Liempdse voetbalclub DVG van 14.00 tot 15.00 uur een vrije training voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 5 van de basisschool. Deelnemertjes maken gratis kennis met voetbal onder leiding van ervaren jeugdtrainers en ontvangen tijdens de laatste training een heus dribbeldiploma. Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden via het inschrijvingsformulier op de website www.dvgliempde.nl of te mailen naar keesvoets@home.nl.