Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Kinderboerderij

viert paasfeest op

Eerste Paasdag

De Kinderboerderij aan het Apollopad in Boxtel viert op Eerste Paasdag, zondag 16 april een eigen paasfeest. Kinderen kunnen onder meer een gouden ei zoeken…

De poort van de Kinderboerderij is ter gelegenheid van het paasfeest geopend van 14.00 tot 16.00 uur. Kinderen kunnen meteen beginnen met het zoeken van paaseieren. Ze worden verdeeld in twee groepjes en gaan op zoek in de tuin en de weide van de voorziening in Boxtel-Oost. Wie een gouden ei vindt, krijgt een extraatje.

Na het paaseieren zoeken is er gelegenheid om in de kinderboerderij een kippenei om te toveren in een paasei en kan er volop geknutseld worden. Deelname is gratis.


Kinderen zoeken

paaseieren in

de Geitenwei

Traditiegetrouw zijn kinderen Tweede Paasdag, maandag 17 april welkom in de Geitenwei om paaseieren te zoeken. Ook dit jaar worden weer allerlei gekleurde eieren verstopt.

Kinderen kunnen op Tweede Paasdag tussen 10.00 en 12.00 uur terecht bij de kinderboerderij in de wijk Selissenwal. Naast de bonte paaseieren verstopt beheerder Anky Moonen ook gouden en zilveren eieren. Daarnaast worden chocolade paashaasjes uitgedeeld en krijgen de jonge speurneuzen een beker ranja.


Film 'Jesus Christ'

bij Dommelland

Omroep Dommelland zendt op Eerste en Tweede Paasdag, zondag 16 en maandag 17 april, de voorstelling Jesus Christ in Concert uit. De beelden zijn gemaakt tijdens de uitvoering vorig jaar in de voormalige Heilig Hartkerk.

Jesus Christ in Concert trok viermaal een volle kerk en kreeg veel lof. Ook de registratie van Omroep Dommelland is fraai en laat de integrale voorstelling zien. De uitzending is doorlopend als carrousel te zien bij de lokale omroep. (Foto: Peter de Koning).