Liempdse muziekleerlingen verzorgden afgelopen zondag een geslaagd mini-koffieconcert in De Serenade. (Foto: fanfare Concordia).
Liempdse muziekleerlingen verzorgden afgelopen zondag een geslaagd mini-koffieconcert in De Serenade. (Foto: fanfare Concordia). Foto: Fanfare Concordia

KOMENDE ZONDAG MUZIKALE BRUNCH IN 'DE SERENADE'

Mini-koffieconcert door muziekjeugd slaat aan

Zondagochtend was multifunctionele accommodatie De Serenade in Liempde goed gevuld met ouders, opa's, oma's en andere familieleden en vrienden van de jeugdleden van de plaatselijke fanfare Concordia. Door de leden van de samenspelgroep en BeCool slagwerkgroep werd een gevarieerd muzikaal programma ten gehore gebracht tijdens een mini-koffieconcert (foto onder).

Naast de opleidingsgroepen brachten enkele leerlingen van fanfare Concordia ook als solist een nummer ten gehore. Tussendoor werd door een lid van de jeugdcommissie en de slagwerkinstructeur Willie van der Steen informatie gegeven over de muzikale opleiding van jeugdleden bij Concordia. Ook op andere wijze waren leden actief geweest voor dit concert. Zo had slagwerkleerling Bastian Baijens voor alle aanwezigen een heerlijk cakeje gebakken dat gretig aftrek vond.

MUZIKANTEN BEREIDEN BRUNCH

Dat de muzikanten van Concordia nog meer in hun mars hebben dan het maken van muziek, is zondag 2 april te ondervinden. Dan verzorgt de fanfare in De Serenade vanaf 12.00 uur een brunchconcert. De gerechten worden door de muzikanten zelf klaargemaakt en uitgeserveerd. De entree bedraagt 17,50 euro inclusief de brunch, koffie en thee; kinderen tot 12 jaar betalen één euro per levensjaar. Info: www.fanfareconcordialiempde.nl.