Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

CAMPEREIGENAREN KAMPEREN BIJ AUTOMUSEUM CLASSIC PARK

Liba Campers houdt feestweekend

Toegang tot museum Classic Park, een mini-excursie met een treintje door Liempde, workshops en een mini-beurs om kennis te maken met de nieuwste snufjes op het gebied van campers: het Liempdse bedrijf Liba Campers bestaat vijftien jaar en wilde dat graag vieren met de eigenaars van campers.

Ruim veertig campers waren van donderdag tot en met zaterdag te bewonderen bij Classic Park. De eerste dag werden alle eigenaren van de voertuigen met een treintje opgehaald bij het automuseum voor een toer door Liempde. MichaƩl Michiels uit Liempde vertelde onderweg over de bezienswaardigheden in het dorp. Het treintje legde vervolgens aan bij Liba Campers aan de Hamsestraat waar de deelnemers welkom werden geheten door Bart en Lisette Schoones van Liba Campers. De eigenaren toonden die middag de nieuwste campertypes aan het publiek.

VOORJAARSCHECK

Vrijdag kwamen de campereigenaren opnieuw op bezoek bij Liba voor een beurs met workshops. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk diner bij Liba Campers. Zaterdag kon iedereen een bezoek brengen aan Classic Park.

Tijdens het feestweekend trakteerde Liba Campers werden alle campers getrakteerd op een voorjaarscheck, zodat iedereen veilig het vakantieseizoen ingaat.

FOTO ONDER: Na een treinritje door Liempde werden de ruim veertig campereigenaren ontvangen door Lisette Schoones (rechts) van Liba Campers. Het Liempdse bedrijf bestaat vijftien jaar en vierde dat met een feestweekend. (Foto: Albert Stolwijk).


Rommelmarkt De Rots

Op zaterdag 8 april vindt een gratis toegankelijke tweedehands markt plaats in gemeenschapshuis De Rots van 13.00 tot 16.00 uur. Tafelhuur is vier euro, reserveren kan via tel. 06-22 77 17 72.