CLUB HEFT ZICH OP IN SPORTIOM

Nog één keertje schaatsen met Boxtelse ijsclub Viking '87

Eind vorig jaar maakte de Boxtelse schaatsclub Viking '87 bekend dat ze ermee stopt. Het aantal leden was de laatste jaren zo gekelderd, dat de huur van de ijsbaan in het Bossche Sportiom niet meer kon worden bekostigd. Zondag 26 maart komt de club voor het laatst bijeen.

Secretaris Carool van Kesteren van Viking '87 meldt dat het bestuur alle oud-leden heeft uitgenodigd om nog één keer te komen schaatsen in 's-Hertogenbosch. Op die manier wordt komende zondag van 10.45 tot 11.45 uur afscheid genomen van de club die dertig jaar actief was. Een aantal leden dat veel voor de vereniging betekende, wordt daarbij in het zonnetje gezet. Omdat het Viking-bestuur twijfelt of zij álle oud-leden heeft kunnen bereiken, wordt de oproep om zondag naar het Sportiom te komen ook via deze krant gedeeld.


Open dag Talent Factory

Talent Factory aan de Bergstraat 11 in Liempde organiseert zaterdag 25 maart van 11.00 tot 14.00 uur een kennismakingsdag. Leerlingen en docenten vertellen over de onderneming waar talenten worden opgeleid op het gebied van zang, dans en theater.