Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

LTV De Peppelieren organiseert open dag

Tennisvereniging De Peppelieren houdt zondag 26 maart van 10.30 tot 14.00 uur een open dag bij haar accommodatie aan de Hogenbergseweg 50 in Liempde. Tijdens de open dag wil de club bezoekers op een creatieve en vrijblijvende manier kennis laten maken met de tennissport.

De Peppelieren introduceert de sport aan jong en oud met op maat gemaakte tennisclinics. Bezoekers worden uitgenodigd de sportkleren en tennisschoenen aan te trekken en mee te spelen. De club zorgt voor tennisrackets en -ballen. Wie mee wil doen aan een clinic begint met een korte warming-up en doet vervolgens allerlei oefeningen die gerelateerd zijn aan de sport. Vervolgens gaat er écht getennist worden.

Er kan niet alleen meegedaan worden aan clinics voor starters. Op elk niveau worden verschillende trainingen gegeven. Die worden opgevolgd door een aantal korte onderlinge wedstrijden. Deelnemers bij wie de open dag in de smaak is gevallen, kunnen zich diezelfde dag nog inschrijven bij De Peppelieren. Zij hoeven dan geen inschrijfkosten te betalen en krijgen bovendien de eerste vier tennislessen op een serie van zestien trainingen gratis.

Inschrijven voor een clinic tijdens de open dag is noodzakelijk. Dat kan door een e-mail te sturen naar jorn@peppelieren.nl. Vermeld daarbij naam, geboortedatum en adresgegevens.

FOTO BOVEN: Tennisvereniging De Peppelieren in Liempde organiseert zondag 26 maart een open dag op haar clubterrein. Daar worden verschillende clinics gegeven. In 2014 konden kinderen ook deelnemen aan een clinic. Die werd toen gegeven door Roderik Robeer. (Archieffoto: Gerard Schalkx).