Afbeelding
Foto: Peter de Koning

ZONOVERGOTEN VOETBALDAG IN SPORTPARK WAGENAARS

Hakbal Shirine brengt FOX naar ODC

Het sublieme hakballetje waarmee Shirine Lamrini van ODC JO11-2 enkele maanden geleden een prachtig doelpunt scoorde, ging niet de hele wereld over. Maar het filmpje dat Vanisha Ragunath ervan maakte, werd wél naar FOX Sports gestuurd. En dat leverde een heuse FOX Sports Voetbaldag op in sportpark Wagenaars waaraan heel veel jeugdspelers meededen.

De voetbaldag die gistermiddag in het zonovergoten sportpark werd gehouden, bestond onder meer uit een reeks actieve spelletjes zoals schieten op een doel met gaten, dribbelen en zo hard mogelijk schieten met een snelheidsmeter. Jong en oud kon meedoen aan een voetbalquiz in de kantine van clubhuis 't Neije Heike. TV-presentator en voormalig profvoetballers Hans Kraay junior, het boegbeeld van FOX Sports, was aanwezig en trapte natuurlijk een balletje met Shirine.

Vanisha is vaste supporter van het team waarin haar broertje Arwien samen met Shirine speelt en is bij bijna alle wedstrijden aanwezig. Zo ook tijdens de wedstrijd waarin Shirine de door FOX Sports bejubelde hakbal scoorde. ,,Ik ben er bijna altijd bij als mijn broertje een wedstrijd speelt, maar dat ik deze goal filmde was natuurlijk wel toevallig. Ik had wel meteen het idee het filmpje naar FOX Sports te sturen." (Foto: Peter de Koning).

Op pagina 28: 'Iedereen wint op FOX-voetbaldag'.