Let's See Action op Baanderherencollege

Het Baanderherencollege in Boxtel staat morgen, vrijdag 17 maart in het teken van de jaarlijkse culturele manifestatie Let's See Action. Overdag en 's avonds worden in totaal drie shows opgevoerd waarin leerlingen en docenten optreden.

Oud-leerlingen en andere belangstellenden zijn vanaf 18.45 uur welkom om Let's See Action te zien. Overdag zullen alle leerlingen van het Baanderherencollege de voorstelling te zien krijgen; de Tijberzaal stroomt dan om 11.00 en 13.30 uur vol. Docent aardrijkskunde Harrie Jansen nam ongeveer tien jaar geleden het initiatief voor de manifestatie die dit jaar bestaat uit bijna twintig muzikale optredens, maar ook uit sportdemonstraties. ,,Ik wil leerlingen maar ook docenten een podium bieden waarop ze kunnen laten zien wat ze zoal in hun mars hebben. Ik ben positief verrast door de grote deelname, ook van brugklassers. Leuk is dat er dit jaar ook opvallend veel jongens meedoen, onder meer met streetdance."

Jansen bevestigt de komst van voormalig Di-Rect zanger Tim Akkerman, die een gastoptreden gaat verzorgen tijdens Let's See Action. Akkerman zal onder meer zijn nieuwe single ten gehoren brengen. Daarnaast verheugt hij zich op de optredens van enkele collega's die onder meer viool, gitaar en saxofoon gaan spelen.