Voetballers Irene kunnen ook in Lieshout geen zege boeken

Rode lantaarndrager Irene beleeft een dramatisch seizoen en heeft in zestien wedstrijden nog maar twee punten kunnen pakken. Zondag in Lieshout lukte het ook niet om drie punten te veroveren. ELI won met 2-0.

Irene had het moeilijk tegen de nummer drie op de ranglijst. Verzwakt door blessures van dragende spelers in de voor- en achterhoede, kwamen de Gemondenaren geen moment echt in de wedstrijd. Halverwege de eerste helft leek het wat beter te gaan toen Bart Bressers en Rick Hessels kansen kregen. Ook bleek keeper Patrick van Osch weer een betrouwbare sluitpost. Ruststand: 0-0.

Na de thee leek Irene de organisatie beter voor elkaar te hebben, maar toen ELI na een snelle uitbraak op voorsprong was gekomen verdween het vertrouwen en het geloof in een goed resultaat bij de mannen van coach Alex Raaymakers. Na de 2-0 leek de wedstrijd gespeeld. Tien minuten voor tijd gloorde er weer hoop toen pinchhitter Teun van Esch bij een corner leek te scoren. Zijn inzet belandde echter in het zijnet.

Irene neemt het zondag 19 maart in eigen huis op tegen Elsendorp. De wedstrijd in sportpark De Laat begint om 14.30 uur.

Kees Doevendans wint regiomix met jeu de boules

Tijdens het open regiomix-toernooi van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot heeft Kees Doevendans maandag met 3/33 punten de eerste plek veroverd. Netty van Vught werd tweede (3/23) en Broer Renne derde (3/21).

Ondanks het fraaie voorjaarsweer vond de wekelijkse bouleswedstrijd op de negen binnenbanen van De Walnoot plaats. Elke maandag wordt vanaf 13.00 uur jeu de boules gespeeld in de accommodatie aan de Selissenwal 25 in Boxtel. Kijk voor meer info op www.jbvdewalnoot.nl.

Overige uitslagen: 4. Albert v.d. Sande 3/14 punten; 5. Jan Pennings 3/12; 6. Jan v. Vught 3/11; Corry Renne 2/18.