Afbeelding
Foto:

'WINKELBEZOEK LOONT. AL 140 JAAR LANG'

Modecentrum Theelen viert feest in jubileumjaar

'Zonder klanten geen jubileum.' Aan het woord is Pieter Theelen van Modecentrum Frans Theelen. De winkel aan de Stationsstraat bestaat veertig jaar in Boxtel, maar de roots gaan een eeuw lang terug en liggen in Noord-Limburg: met vestigingen in Roggel, Panningen en Horst. Inmiddels staat de vierde generatie Theelen aan het roer, waarbij Pieter inmiddels al ruim 51 jaar de leiding heeft over dit familiebedrijf.

Waar andere retailbedrijven in de modebranche het niet hebben gered, is Modecentrum Frans Theelen na 140 jaar nog steeds springlevend. Pieter Theelen en zijn vrouw Ria houden er beide een duidelijke 'eigenwijze visie' op na voor wat betreft winkelen anno 2017. De oorsprong van Modecentrum Frans Theelen lag al in 1877, toen Naadje Theelen zijn dorpswinkeltje begon. Pieter: ,,Die tijd is niet meer te vergelijken met nu, waar de consument honderdduizend mogelijkheden heeft om zijn of haar inkopen te doen. Tegenwoordig is alles anders. Of toch niet? In de winkels van nu draait alles om beleving, fun, service en prijs." Modecentrum Frans Theelen is er klaar voor.

Aandacht voor klant

Pieter en Ria: ,,Maar de aandacht en de zorg voor de klant blijft en dat zal ook nooit veranderen. De klant wil erkend en gewaardeerd worden. Veel concerns en ketens hebben geen hart en ziel meer en de betrokkenheid is zeer afstandelijk. Alleen het financiƫle gewin telt. Investeerders willen geld zien, want daar draait het om. Puur zakelijk profijt zonder enige vorm van emotie."

Bij Modecentrum Frans Theelen is dat volgens Pieter en Ria anders en daarom luidt de slogan: winkelbezoek loont. En dat begint bij het Theelen-team dat vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week bezig is met het welbevinden van de klant. Ria: ,,De klant beloont dat met een grote winkeltrouw. Dit jubileum kan dan ook alleen maar gevierd worden dankzij onze klant en met dank aan deze klant. Het is dus tijd om iets terug te doen en dat gaat onze klant meebeleven."

Jubileumgeschenk

Tijdens dit jubileumjaar trakteert Modecentrum Frans Theelen al zijn klanten op een bijzonder jubileumgeschenk: een collector's item met een 'terugblik', een 'vooruitblik', maar vooral ook met een heel blik vol voordeel, een heel jubileumjaar lang. Het Theelen-team legt de klanten in de watten met elke maand een bijzonder voordeel. De winkel presenteert op zevenduizend vierkante meter een jubileumcollectie; dames-, heren-, tiener- en kindermode aangevuld met lingerie, schoenen, lederwaren en accessoires in Roggel, Boxtel, Panningen en Horst.

Jubileumloten

Pieter besluit: ,,Als dankjewel krijgt iedere klant bovendien tijdens dit jubileumjaar bij een besteding van elke 18,77 euro - in het kader van oprichtingsjaar 1877 van Modecentrum Frans Theelen - gratis jubileumloten waarmee hij of zij elke maand opnieuw kans maakt op een van de 140 modecheques ter waarde van 140 euro. Het jubileumgeschenk is beperkt gratis beschikbaar."

FOTO ONDER: Pieter en Ria Theelen geven al ruim een halve eeuw leiding aan Modecentrum Frans Theelen.


Snuffelmarkt met boeken en meer in protestantse kerk

De jaarlijkse snuffel- en boekenmarkt van de Protestantse Gemeente Boxtel vindt deze keer plaats op zaterdag 25 maart. Het publiek is van 10.00 tot 15.00 uur welkom in het kerkje aan de Clarissenstraat.

De opbrengst wordt voor de helft gebruikt om het stucwerk te vernieuwen in het 19e-eeuwse monumentale waterstaatkerkje waar de markt ook wordt gehouden. De andere helft is bestemd voor stichting Nabij die vrijwilligers inzet om mensen zonder sociaal netwerk te begeleiden in hun laatste levensfase. Vrijdag 24 maart, daags voor de snuffel- en boekenmarkt, kunnen tussen 17.00 en 20.00 uur spullen worden afgeleverd; witgoed, meubels en fietsen worden niet aangenomen.