Afbeelding
Foto: Peter de Koning

ONDERNEMEN IN HARTJE LIEMPDE

Kantoorruimte te huur in boerderij D'n Liempdsen Herd

In de monumentale boerderij D'n Liempdsen Herd in het centrum van Liempde verhuurt eigenaar SPPiLL (Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde) vanaf oktober 2017 kantoorruimte. De toekomstige huurder vestigt zich volgens SPPiLL in één van de meest bijzondere, historische panden van Liempde.

D'n Liempdsen Herd aan de Barrierweg 4 wordt momenteel grondig verbouwd. De restauratie resulteert vanaf midden 2017 in een uniek bezoekerscentrum, waar inwoners en toeristen een gastvrij informatie- en vertrekpunt vinden om het dorp en de omgeving te verkennen. Daarnaast herbergt D'n Liempdsen Herd een symposiumruimte voor tachtig personen en een vergaderruimte die per dagdeel te huren zijn. Alle ruimtes combineren een karakteristieke, authentieke inrichting met moderne voorzieningen.

Deze kenmerken zijn ook terug te vinden in de zelfstandige kantoorruimte die SPPiLL vanaf oktober verhuurt. ,,Het gaat om een kantoor van 70 vierkante meter", vertelt Theo Verhagen, voorzitter van de werkgroep exploitatie van D'n Liempdsen Herd. ,,De ruimte bevindt zich boven het voormalige woongedeelte van de boerderij en leent zich uitstekend voor kleinschalige, zakelijke diensten."

LEVENDIGE OMGEVING

Aan voorzieningen zal het de toekomstige huurder niet ontbreken. De kantoorruimte beschikt over moderne ict-faciliteiten en een eigen keuken en toiletgroep. ,,Daarnaast heeft dit kantoor een eigen opgang. De huurder bevindt zich dus in de levendige omgeving van het bezoekerscentrum, maar kan tegelijkertijd in alle rust werken. Wie Liempde of nationaal landschap Het Groene Woud een warm hart toedraagt, zit hier absoluut op zijn plek", stelt Verhagen.

Meer informatie over het huren van kantoorruimte in D'n Liempdsen Herd is verkrijgbaar bij Ingrid Saris, telefoon (0411) 64 39 43. (Foto: Peter de Koning)