Broer Renne wint regiomix jeu de boules

Wekelijks vindt op de verwarmde binnenbanen van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot aan de Selissenwal 25 het open regio-mixtoernooi plaats. Maandag 7 maart bracht dat veertig spelers op de been. Broer Renne uit 's-Hertogenbosch pakte de eerste plaats met 3/26 punten.

De algemene ledenvergadering werd diezelfde avond gehouden. Daar werd uitgebreid afscheid genomen van bestuurslid Chris van Helvoort, die veel voor de vereniging betekend heeft. Hij werd in de bloemetjes gezet door de aanwezigen. Ook werden leden opgeroepen zich aan te melden voor een bestuursfunctie in het secretariaat en andere taken binnen de jeu-de-boulesclub.

De uitslagen van het wekelijkse mixtoernooi zijn als volgt:

1. Broer Renne ('s-Hertogenbosch) 3/26 punten; 2. Henk Hermes 3/20; 3. Jos van Meersbergen 3/17; 4. Ria van Breugel en Wim van Alphen 2/16; 6. Frans Minkels 2/13; 7. Corry Renne ('s-Hertogenbosch), Michel Luijten, André Teulings (Sint-Michielsgestel) 2/12; 10. Eric Jansen, Ben van Casteren, Jo van der Heijden 2/11.

Het regio-mixtoernooi vindt elke maandag vanaf 13.00 uur plaats. Nieuwe spelers zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.jbvdewalnoot.nl.