Nieuw in Selissenwal: Mode4her

Selissenwal is vanaf morgen, vrijdag 3 maart, een nieuwe kledingzaak rijker: Mode4her. In de winkel, gevestigd in complex Banier, wordt kleding verkocht voor vrouwen.

Mode4her is ook gevestigd op negen andere locaties in Noord-Brabant: Vught, 's-Hertogenbosch, Tilburg, Goirle, Zevenbergen, Oudenbosch, Etten-Leur en Breda (twee vestigingen). ,,Een leverancier wees op ons de locatie in Boxtel", vertelt Tessa Grit van Mode4her.

Voorheen heette de winkel de Allemanssjop. Vier jaar geleden werd de naam veranderd naar Mode4her en kwam er ook een webshop bij: www.mode4her.nl. ,,Leuke en betaalbare vrouwenmode, zo kun je Mode4her het best omschrijven. Met een ruime keuze aan jurkjes, hemdjes, jasjes en broeken", aldus Grit. Alle kleding die op de website te zien is, wordt ook aangeboden in de winkel. Merken als Angels Jeans, NED, Ichi en Yest hangen in het filliaal.

OPENINGSACTIE

Mode4her houdt morgen een speciale openingsactie in Boxtel. De eerste honderd klanten krijgen twintig procent korting op het totale aankoopbedrag.

Kijk voor meer informatie op de website www.mode4her.nl of op Facebook.