Afbeelding
Foto: Hans Verberk

DOELSTELLING VOOR BEIDE PLOEGEN: PLAY-OFFS

Hockeyteams MEP hervatten competitie

Zowel de mannen- als de vrouwenploeg van de Boxtelse hockeyvereniging MEP hervatten zondag 5 maart de competitie met een thuisduel. Het wedstrijdseizoen is precies op de helft en beide ploegen zijn nog volop in de race voor de felbegeerde play-offplaatsen.

De hockeysters bezetten momenteel de vierde plaats. Koploper Weert is met tien punten voorsprong ver uit zicht, maar de tweede plaats lonkt voor de Boxtelse vrouwen. Wel moet worden opgemerkt dat liefst vijf ploegen nog serieus voor die tweede plaats in aanmerking komen. Zondag speelt MEP tegen Concordia uit Roermond. Afslag in sportpark Molenwijk om 12.45 uur.

De mannen van Mep sloten de competitie voor de winterpauze af met een zinderende winstpartij tegen koploper Helmond. Kan de ploeg van Eric Verzijden deze lijn doortrekken? MEP hervat de competitie zondag met een thuisduel tegen Berkel-Enschot. Ook deze ploeg is nog een serieuze kandidaat voor de play-offs. Vrijdag 3 maart kunnen de mannen van Mep zich opwarmen voor de herstart van de competitie. Dan reizen ze af naar Zuid-Limburg voor een bekerduel tegen Maastricht. Deze wedstrijd gaat om 20.30 uur van start. Het duel tegen Berkel-Enschot op zondag 5 maart in sportpark Molenwijk begint om 14.45 uur.

FOTO BOVEN: De MEP-mannen sloten de competitie vorig jaar af met een 4-1 overwinning op koploper Helmond. Op de foto passeert Pieter Langenhuijsen twee tegenstanders. (Foto: Hans Verberk).


Leyetocht naar Parijs

Op de derde zondag van augustus wordt de veertigste Leyetocht gehouden. Vanwege dit jubileum zoekt de organisatie wielrenners die eind juni op één dag van Parijs naar Helvoirt willen fietsen. Het bestuur van de Leyetocht hoopt dat ook wielrenners uit Boxtel meedoen. Aanmelden via e-mail: secretaris@leyetocht.nl.