CABARETSHOW IN PODIUM BOXTEL

Vlijmscherpe humor met Max van den Burg

De Eindhovense cabaretier Max van den Burg brengt donderdag 23 maart zijn voorstelling 'Op een bedje van rucola' op de Boxtelse planken. In Podium Boxtel fileert hij op confronterende wijze de hoofd- en bijgerechten van deze tijd, waarin álles mooier wordt opgediend dan het in werkelijkheid is.

Een perfect afgetraind lichaam, de duurste en nieuwste mode, gebleekte tanden, zelfhulpboeken lezen, mediteren, biologisch eten, dat mooie huis kopen én een hypotheek afsluiten bij de bank die de klant centraal stelt. Allemaal dingen waar mensen gelukkig van moeten worden. Maar zijn ze dat ook echt?

NEW KIDS

In een hilarisch eenmansspektakel laat Van den Burg zijn onvervalste vlijmscherpe humor los op de maatschappij. De Brabantse creatieve duizendpoot werd onder meer bekend door zijn rol als zanger Ronnie in de film New Kids Nitro. Hij scoorde samen met Corry Konings een hit met de titelsong 'Hoeren neuken, nooit meer werken' en won daar zelfs een Rembrandt Award mee, de Nederlandse publieksprijs voor films.

Daarnaast is de cabaretier bekend van zijn reclamewerk voor het merk Cup-a-Soup en energiemaatschappij Nuon. Ook acteerde hij in de series Dokter Tinus, Spangas en Flikken Maastricht en verscheen hij in de film Van God Los.

KAARTEN

De voorstelling vindt plaats op donderdag 23 maart vanaf 20.15 uur in Podium Boxtel aan de Burgakker. Kaartjes kosten 16 euro en zijn te koop bij bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat), Jumbo (winkelcentrum Oosterhof), Hebbes (Markt) en drogist Bewust Beter (Nieuwstraat, Liempde).