Afbeelding
Foto: LTV Munsel

INSCHRIJVING VOOR TENNISEVENEMENT SLUIT OP 18 MAART

19e Scharreltoernooi bij LTV Munsel

Jeugdtennissers kunnen tussen 27 maart en 2 april deelnemen aan de negentiende editie van het Rabo Scharreltoernooi. Het open tennisevenement wordt gehouden bij LTV Munsel. De inschrijving sluit op zaterdag 18 maart.

Het toernooi is door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) goedgekeurd. Dat houdt in dat alle jeugdtennissers die lid zijn van verenigingen die bij de tennisbond zijn aangesloten kunnen deelnemen. Er worden wedstrijden gespeeld in de volgende categorieën: 10 tot en met 12 jaar, 10 tot en met 14 jaar en 11 tot en met 17 jaar, zowel jongens- en meisjesenkel als jongens- en meisjesdubbel.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te spelen in de categorie Tenniskids Groen. Die is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar die al wel op een groot veld kunnen spelen, maar een zachtere bal gebruiken. Ook hier is het mogelijk om in te schrijven voor de categorieën enkel en dubbel. Deelnemers mogen maximaal aan twee onderdelen meedoen.

Inschrijven voor het Rabo Scharreltoernooi kan alleen via www.toernooi.nl. Stuur voor meer informatie of vragen een e-mail naar rabo.scharreltoernooi@gmail.com.

TENNISKIDS

Zaterdag 1 april staat in het teken van een activiteit voor de jongste jeugd van 6 tot en met 11 jaar die nog speelt in de categorieën Tenniskids Rood en Oranje. Hierbij wordt eerst een gezamenlijke opwarmtraining gegeven met diverse oefeningen en aanvullend een aantal wedstrijden waarbij dezelfde opzet wordt gehanteerd als bij de World Tour.

Inschrijven voor deze activiteit is ook mogelijk tot 18 maart en kan via www.tenniskids.toernooi.nl. Meer informatie: tenniskids.scharreltoernooi@gmail.com.

FOTO ONDER: De winnaars van het Rabo Scharreltoernooi van vorig jaar. De negentiende editie van het jeugdtennisevenement vindt dit jaar plaats tussen 27 maart en 2 april. (Foto: LTV Munsel).