Afbeelding
Foto: Peter de Koning

MEDEWERKERS HELPEN KLANTEN THUIS BIJ VEEL BANKZAKEN

Rabobank zet mobiele adviseurs in

Voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij het regelen van hun bankzaken of nog niet zo goed thuis zijn in moderne vormen van bankieren, zet de Rabobank Hart van de Meierij in haar verzorgingsgebied voortaan een team van mobiele adviseurs in.

Mobiele adviseurs geven praktische hulp, advies en verlenen service bij zowel klanten als niet-klanten thuis. Wie beperkt is in mobiliteit of in een verzorgingshuis, ziekenhuis of hospice verblijft, kan een beroep doen op deze service van de Rabobank.

Rabobank Hart van de Meierij zet een team van zes mobiele adviseurs in die helpen en adviseren bij veel dagelijkse bankzaken, zoals het openen van een (betaal)rekening, het afsluiten van een verzekering, het opstellen van een volmacht en desgewenst bij het werken met online bankieren, zoals internetbankieren en bankieren via de app. Organisaties die voorlichting willen over veilig bankieren zijn eveneens uitgenodigd om contact op te nemen om hun wensen te bespreken.

Voor meer informatie over de activiteiten van de mobiele adviseurs, verwijst de Rabobank naar een voorlichtingsfilm die op de website van Hart van de Meierij te vinden is. Men kan ook direct een afspraak maken door te bellen met telefoonnummer (0413) 491 491. Een e-mail sturen kan ook: particulieren.hvdm@rabobank.nl.

Aan het inschakelen van de mobiele adviseur zijn geen kosten verbonden.

FOTO BOVEN: De mobiele adviseurs van Rabobank Hart van de Meierij poseren voor het kantoor van de bank aan de Stationsstraat in Boxtel. Van links naar rechts Bert Smulders, Cindy Groenendaal, Inge Wagner, Marc Tichelaar, Marlies van Weert en Anita Verstijnen. (Foto: Peter de Koning).


RESTAURANT OPENT WOENSDAG 8 MAART

'N9NE combineert mooie
gerechten met speciaalbieren'

Voormalig café De Overweg aan de Parallelweg Zuid heeft een metamorfose ondergaan en heet vanaf volgende week N9NE (spreek uit: nine). De Boxtelse horeca-ondernemer Jos Hermans van de firma Horegro opent woensdag 8 maart de deur van een restaurant waarvan het motto 'beer, food & wine' luidt en veel gerechten op de menukaart worden gecombineerd met speciaalbieren.

Strik Makelaardij benaderde Hermans enkele maanden geleden of hij belangstelling had om in het pand aan de Parallelweg Zuid een horecabedrijf te beginnen. Op de plek waar als laatste mediterraan restaurant Papa Louban was gehuisvest, is de Boxtelaar aan de slag gegaan.Hij heeft interieur én exterieur grondig vernieuwd. Volgende week is de officiële opening van de zaak, waar een uitgebreid assortiment speciaalbieren van ambachtelijke brouwerijen wordt gepresenteerd. Een van de bieren is een IPA die wordt gebrouwen door de Boxtelse brouwerij De Gaperd.

'GEEN STANKHINDER'

Hermans vertelde eerder in de krant dat eerst het interieur van N9NE een opknapbeurt heeft gehad; later dit voorjaar gaat ook de omgeving van het pand aangepakt worden en komt er ruimte voor zowel een terras als een parkeerterrein. Ook de serre wordt gerenoveerd. Hij gaf ook aan niet ongerust te zijn door de nabijheid van varkensslachterij Vion, die in deze contreien regelmatig voor stankoverlast zorgt. Volgens de uitbater doet Vion er alles aan om hinder te voorkomen en drijft de geur van de slachterij weg. ,,In de drie maanden dat we hier nu aan het werk zijn, hebben we helemaal niets kunnen ruiken", aldus Hermans.

N9NE opent voor klanten op donderdag 9 maart. Het restaurant is op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur geopend; op zondag zijn gasten vanaf 12.00 uur welkom.

Boxtel

Zorggroep Elde

Zorggroep Elde houdt zaterdag 18 maart van 10.00 tot 15.00 uur een open dag. Belangstellenden zijn welkom in zorgexpertisehuis Liduina aan de Liduinahof 35 in Boxtel. Meer informatie over de open dag staat op www.zge.nl.