Reünie voor (oud-)personeel van Liduinaziekenhuis Boxtel

Tot 15 april kunnen (oud-)personeelsleden van het Boxtelse Liduinaziekenhuis zich inschrijven voor een reünie. Die vindt zaterdagmiddag 13 mei plaats in gasterij De Bourgondiër aan de Bosscheweg.

Velen koesteren mooie herinneringen aan de tijd dat zij werkzaam waren in het Liduinaziekenhuis, zegt Mario Eltink. Samen met Ria Bekkers, Nel van Doorn en Thea van Helvoort organiseert zij het weerzien voor de medewerkers van het Boxtelse ziekenhuis.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail: liduinaboxtel@gmail.com, onder vermelding van naam en adres. Bovendien kunnen mensen de Facebookpagina Reünie Liduina Boxtel liken die is aangemaakt. Inmiddels is al interesse getoond door oud-personeelsleden die nu in Frankrijk, Canada en Nieuw-Zeeland wonen. De reünie is nadrukkelijk bedoeld voor (oud-)medewerkers van het Liduinaziekenhuis en niet van het gelijknamige verpleeghuis. Zowel mensen die op de locatie Duinendaal als in het huidige gebouw aan de Bosschweg hebben gewerkt zijn welkom.

Als een van de initiatiefnemers van de reünie legt Nel van Doorn momenteel de laatste hand aan een boek waarin zij de historie van het Liduinaziekenhuis optekent. Het boek, met onder meer archieffoto's van Brabants Centrum, rolt van de persen bij drukkerij Tielen. Via bovengenoemd e-mailadres kunnen mensen zich ook inschrijven voor het boek.