RUGBYJEUGD NAAR ZUID-ENGELAND

Verlies voor Duckes Legends

De rugbyers van Duckes Legends hebben zondag met 33-17 verloren van Breda. De thuisploeg was net wat sterker dan het combinatieteam van Boxtelse en Bossche rugbyers, die te veel achter de feiten aanliepen.

Het team van Breda bestond uit een aantal geroutineerde spelers, dat voorkwam dat Duckes Legends in balbezit kwam. Door de nederlaag blijft het team op een plek in de middenmoot staan. De verwachting is dat die positie behouden kan blijven; in de competitie resteert nog maar één duel. Tegenstander op 12 maart is Elephants.

De jeugd van Ducks liep zaterdag tegen West Coast in Hoek van Holland tegen een 22-0 achterstand aan om vervolgens aan een inhaalrace te beginnen. Deze eindigde bij een stand van 22-21. Het duel duurde net te kort om de zege alsnog binnen te halen.

De Ducks-jeugd gaat momenteel in Boxtel rond voor Jantje Beton. Niet alleen steunt de club hiermee goede doelen, ook worden inkomsten gegenereerd voor een rugbytrip naar het Zuid-Engelse Horsham in mei. Zaterdag 4 maart bezoekt de Ducks-jeugd de interland Nederland-Portugal.

Uitslag zaterdag 18 februari

Cubs: West Coast - Ducks/Dukes        22-21

Uitslag zondag 19 februari

Sen.: Breda - Duckes Legends        33-17