Afbeelding
Foto: BC Groep

TWEE KINDERSHOWS OP ZONDAG 12 MAART IN BOXTEL

Op stap met Dirk Scheele in Podium

Voor de allerkleinsten vanaf twee jaar vinden op zondag 12 maart twee kindervoorstellingen plaats in Podium Boxtel. Artiest Dirk Scheele neemt de jonge bezoekers mee naar een écht popconcert, met veel bekende liedjes uit zijn populaire televisieserie 'Op stap met Dirk Scheele' die dagelijks wordt uitgezonden door Nickelodeon.

Scheele leidt de kinderen enthousiast naar iets bijzonders. Zo gaan ze op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op onder meer een kinderboerderij, in hoge bergen en verre landen en ontmoeten daar dolfijnen. Natuurlijk wordt ook volop muziek gemaakt. Samen met de kinderen formeert de artiest een heuse rockband en zelfs een klassiek orkest. Maar het blijkt dat er ook gewoon muziek gemaakt kan worden met de coole rits van je jas.

De kinderen staat op 12 maart een écht 'actief meedoe-liedjes-popconcert' te wachten. De twee voorstellingen beginnen om 11.00 uur en om 14.00 uur. Kaartjes kosten 10,00 euro en zijn verkrijgbaar via de website www.podiumboxtel.nl, bij Hebbes aan de Markt in Boxtel, supermarkt Jumbo in winkelcentrum Oosterhof, bloemsierkunst Marimba aan de Van Beekstraat in Boxtel en drogist Bewust Beter aan de Nieuwstraat in Liempde.

FOTO ONDER: Dirk Scheele neemt kinderen in zijn theatervoorstelling mee op allerlei avonturen...