Afbeelding
Foto: Hockeyclub MEP

Bridge

Bridgeclub Rembrandt

Uitslag donderdag 16 februari

A-LIJN

Joanna Koppen/Nelly Maas 66.32

Toon v. Uden/Anthonie Moerdijk 58.68

An v. Boxtel/Ans Loupias 52.08

B-LIJN

Nellie & Jan Fischer 60.00

Ans v. Gorp/Arna v. Zuidam 54.58

Antonie Veraa/Toos Heesakkers 54.17

Erik Jansen/Ad Tuerlings 54.17

LZB-invitatiedrive

Uitslag zondag 19 februari

Bert Beekmans/Joseph Spierings 57.50

Frank van Berckel/Hans v.d. Dungen 57.50

Frank & Henk Schalkwijk 52.50


Ook MEP MD5 pakt jeugdtitel in zaalcompetitie

Nadat vorige week al enkele teams de titel grepen in de zaalhockeycompetitie, kon MEP zaterdag opnieuw de kampioensvlag hijsen. Nu voor het meisjesteam D5 dat in Waspik medekoploper Waalwijk én de nummer drie, Berkel-Enschot aan de zegekar bond.

Omdat het Boxtelse team in alle vroegte moest afreizen naar Waspik, hadden coaches de speelsters opgedragen tijdig te gaan slapen. En dus moest de aflevering van The Voice of Holland maar op een later tijdstip worden bekeken. Die aanpak legde het team geen windeieren.

De meiden van MEP begonnen fel en in no time was het 3-0. Net voor rust maakte Waalwijk de eerste tegengoal en uiteindelijk kwam de ploeg langszij: 3-3. Maar door een goede inzet en fraaie combinaties wist MEP nog viermaal te scoren. Eindstand 7-3.

Dankzij de winst op Waalwijk had MEP genoeg aan een gelijkspel tegen het als derde op de ranglijst geplaatste Berkel-Enschot. Maar zoals het een échte kampioen betaamt werd alles gegeven. En dat werd beloond met een klinkende zege: 5-1. Het kampioensfeest barstte los. Met als afsluiter een lunch in eetcafé De Oude Ketting.

FOTO ONDER: Van links naar rechts Carlijn Tetteroo, Floor Bax, Mare van Duinen, Farah Mengari, Floor Hertog, Lois van den Biggelaar, Julia Hagemans, Jara van der Aa, Lotte van Osch, Anne Schellekens. Liggend Jodie Brandsma. Coaches David van Duinen en Alwin Bax. (Foto: MEP).