Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

'GOUW ERT' VOOR PASTOR HARRY

Lennisheuvel buldert tijdens Snertconcert Beyersland Kapel

Gemeenschapshuis Orion in Lennisheuvel liep vrijdag en zaterdag vol voor de kolderieke Snertconcerten van de Beyersland Kapel.

Vrijdag was de prinsenvereniging uit Ploegersland én het college van B. en W. te gast; een dag later bulderde de Eendengatse hofhouding van het lachen tijdens de doldwaze optredens. Jaarlijks huldigen de muzikanten iemand die zich verdienstelijk maakt in het dorp. Deze keer was dat pastor Harry van den Tillaart. Die werd getypeerd als een onmisbaar persoon die sinds 2004 midden in de gemeenschap staat.

FOTO BOVEN: Toon van Krieken regisseerde het Snertconcert, maar klom ook in de buutton. (Foto: Gerard Schalkx).


GAOS: 'Alles met z'n twee...'

Tijdens de laatste uurtjes van het Liempdse carnaval zorgt GAOS (Gezellige Adjudanten Ontspannen Samen) dinsdagavond 28 februari voor een ludiek programma. Geïnspireerd door tweelingprins Populus I & II worden uitsluitend duo's toegelaten in het tot 'Liemtse Lusthof' omgevormde café 't Wapen van Liempde. Onder het motto 'Alles met z'n 2, wie doet er mee?'

Bezoekers worden bij de ingang geballoteerd. Alleen mensen die iets met elkaar gemeen hebben, krijgen toegang. Anderen zijn veroordeeld tot het zogeheten 'hunkerhonk'.

Sia & Mees bewaken en kunnen belangstellenden die niet voldoen aan de toetredingsvoorwaarden nog een uitweg bieden. Door zich te laten 'verbouwen' door de plastieke chirurgen Bo & Tox.