Afbeelding
Foto: walvisjes

De Walvisjes: 'n feest!

Carnavalsvereniging De Walvisjes organiseert al 34 jaar carnaval in De Walnoot in de wijk Selissenwal. Met een eigen prins, prinses, adjudant, raad van elf, dansmariekes, showgroep en overaldragers vieren wij carnaval. De Walvissen zijn er ter ondersteuning van JCV De Walvisjes. We hebben vier dagen carnaval dat geheel in het teken van de kinderen staat, met een springkussen, animatieteam en tevens een kinderbar met kleine prijsjes. De Walnoot is volledig ingericht voor de kinderen, dat wil zeggen dat de ouderen met glaswerk niet aan de kinderkant mogen komen.
Op de zaterdag doen we mee met de jeugdoptocht en op zondag rijden we mee met onze carnavalswagen in de Grote Eendentrek.
De maandagmiddag staat in het teken van de diverse verenigingen die bij ons op bezoek komen. Diezelfde avond hebben we een bonte avond waarbij onze leden zo ludiek mogelijk verkleed komen. Op dinsdagmiddag gaan we zelf op bezoek bij verschillende verenigingen in Boxtel en Liempde waar onze dansmariekes en showgroep een optreden verzorgen. Op deze dinsdagmiddag zal er in samenwerking met De Walnoot en het wijkplatform samen met de Liederentafel uit volle borst gezongen kunnen worden in De Walnoot. Dat begint om 14.00 uur. Overtuig jezelf en kom eens kijken bij De Walnoot en doe mee, je bent van harte welkom
Op zaterdagmiddag 18 februari zullen de dansmariekes en showgroep een demonstraties geven in het hart van het winkelcentrum van Selissenwal. Groetjes en alaaf, JCV De Walvisjes.