verborgen vlonder
verborgen vlonder Foto: Cor Ruijs

Fotowedstrijd: doe mee

Op zondag 25 juni is dit jaar Boxtel En Route met als thema 'Verborgen schatten'. Op die dag kun je plaatsen bezoeken of dingen bekijken die je anders nooit te zien krijgt. Selissenwal heeft vast heel veel verborgen schatten, sommige schatten kun je niet in het echt bekijken omdat ze maar heel even te zien zijn of omdat je ze niet in het echt kunt of wilt laten zien. Daarom willen we de schatten uit onze wijk vereeuwigen. En er een tentoonstelling van maken op 25 juni in De Walnoot.

Maak jij mooie foto's, dan maak jij misschien wel de mooiste foto van de verborgen schatten in onze wijk. We houden een fotowedstrijd met een tentoonstelling om die schatten zichtbaar te maken en te vereeuwigen. Een verborgen schat kan een stukje natuur zijn, een zonsondergang of een mooi plekje, een schat van een dier of een schat van een kind, een prachtig mens. Iets wat de moeite waard is en door meer mensen mag worden gezien.
Je kunt maximaal drie foto's inzenden tot 8 mei en die zullen dan tentoongesteld worden in De Walnoot tijdens het evenement Boxtel En Route op 25 juni, waarvan het thema 'Verborgen schatten' is. Ga op zoek naar die verborgen schatten in onze wijk Selissenwal. En maak er mooie foto's van. Er wordt een indeling gemaakt in drie groepen, kinderen, jongeren en ouderen. Op mobiele telefoons zijn mooie foto's te maken. Je kunt de foto's digitaal inleveren. Iedereen die de tentoonstelling bezoekt op 25 juni kan stemmen, de foto met de meeste stemmen is dan de winnaar. Er zijn drie leeftijdscategorieën: t/m 12 jaar, van 13 t/m 18 jaar en 19 jaar en ouder en in iedere categorie zijn er prijzen te winnen. Je kunt uiterlijk tot 8 mei drie foto's sturen naar het volgende e-mailadres: verborgenschatten@hotmail.com. Daarbij stuur je bij ieder foto een klein stukje tekst waarin staat waarom die foto voor jou een schat is en je vermeldt je naam adres en leeftijd. We publiceren de winnende foto's later ook in Brabants Centrum. Iedereen uit Selissenwal mag meedoen! Kom je niet uit Selissenwal maar heb je wel een foto van een verborgen schat in Selissenwal, dan kun je ook meedoen. Als er heel veel foto's ingezonden worden, maakt een deskundige jury een voorselectie. De foto's die ín De Walnoot komen te hangen, worden op 25 juni beoordeeld door de bezoekers van de tentoonstelling.
Dus tot 8 mei, drie foto's sturen naar verborgenschatten@hotmail.com, met vermelding van je naam adres en geboortedatum en een korte omschrijving.
Op 25 juni zijn die foto's samen met oude foto's van de wijk te bewonderen in De Walnoot.