Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Voetballers Irene laten veel kansen onbenut in Helmond

De eindstand van 4-1 tussen HVV en Irene doet vermoeden dat de Gemondenaren zondagmiddag weinig kans maakten in de uitwedstrijd in Helmond. Niets was minder waar; de ploeg had volop mogelijkheden.

Irene nam het initiatief en kreeg kans op kans. Marc van Grinsven, Bryan Hellings, Rick Hessels en Jurian Schellekens waren heel dicht bij een doelpunt, maar steeds ging de bal naast of stond de doelman van HVV in de weg. Irene kreeg in de eerste helft liefst zeven corners tegen één van HVV, die met rust wel met 2-0 voor stond. In de tweede helft viel Irene op, maar bleek HVV trefzeker. Hiermee was het verzet van de Gemondse formatie gebroken. Desondanks zag Irene kans de keeper van HVV eenmaal te verschalken. Een kwartier voor tijd schoot Tjeerd Pijnenburg een vrije trap op de lat en was Owen van Lith er als de kippen bij om de rebound beheerst in het doel te schieten.

Het wordt tijd dat Irene eens loon naar werken krijgt in de vijfde klasse. De jon-


Herbestrating deel Van der Voortweg

In opdracht van de gemeente Boxtel is maandag een begin gemaakt met het herstel van de Van der Voortweg. De bestrating is vernieuwd; ook werd zand uit het riool verwijderd.

Het straatwerk raakte enkele weken geleden flink beschadigd door een lek in de waterleiding. Daardoor was de rijbaan gestremd. Tijdens de werkzaamheden was de rijbaan deze week deels afgesloten voor doorgaand verkeer. (Foto rechts: Peter de Koning).

ge ploeg van coach Alex Raaymakers laat wekelijks zien dat er prima gevoetbald wordt. Resultaten blijven echter uit en dat verklaart de plek op de ranglijst.

SENIOREN

HVV Helmond 1 – Irene 1        4-1

Programma zondag 19 februari

Irene 1 – Ollandia 1        14.30

Irene 3 – Avesteijn 8        11.15

ELI 4 – Irene 4        11.30

Vorstenbossche Boys – Irene 35+ 1        10.30

JEUGDVOETBAL

Programma zaterdag 18 februari

JO9-1: Irene – Blauw Geel '38        10.00

JO9-2: Gemert – Irene        10.30

JO9-3: Schijndel – Irene        09.00

JO11-1: Irene – SCMH        09.00

JO13-2: Irene – DVG        11.15

JO15-1: SCMH – Irene        13.00

JO17-1: VOW – Irene        14.30