Prinsenvereniging De Ploegers in Liempde heeft vrijdag op feestelijke wijze de carnavalskrant gepresenteerd. Vanwege de vijftigste editie van het zottenfeest is het een gouden glossy geworden. (Foto: Hans van Doorn).
Prinsenvereniging De Ploegers in Liempde heeft vrijdag op feestelijke wijze de carnavalskrant gepresenteerd. Vanwege de vijftigste editie van het zottenfeest is het een gouden glossy geworden. (Foto: Hans van Doorn). Foto: Hans van Doorn

Snertconcert Lennisheuvel heeft nog enkele plaatsen vrij

Voor de 35e keer in successie lopen komend weekeinde in Lennisheuvel de carnavaleske Snertconcerten van stapel. Voor het programma op vrijdag 17 februari zijn nog enkele plaatsen vrij, meldt de Beyersland Kapel die het leutoptreden vanaf 20.00 uur presenteert in gemeenschapshuis Orion.

Het publiek kan rekenen op een aantal bekende gezichten: tonpraters Toon van Krieken en Ad Hoevenaars en natuurlijk feestduo De Dorini's dat haar 11-jarig jubileum viert. Uit Lennisheuvel stapt Harmen Kuppens in de buutton en Paul van der Heijden, die vorig jaar de publieksprijs won tijdens het Romkankletsen in Gemonde, trakteert de bezoekers eveneens op een kolderieke voordracht. ,,En uit Liempde komt een verrassing die voor veel hilariteit zal zorgen", belooft Van den Bosch. ,,Natuurlijk zitten er nog meer gekke dingen in het programma, maar we verklappen niet alles. Al met al wordt het een leuke avond die de lachspieren danig op de proef stelt."

SNERT EN ZULT

De entreeprijs voor het Snertconcert bedraagt 7,50 euro, inclusief een kop snert en een snee roggebrood met zult. Aan de zaal zijn morgen, vrijdag 17 februari nog enkele kaarten beschikbaar. De uitvoering van zaterdag 18 februari is uitverkocht.


Halve eeuw Ploegersland: dat verdient een gouden glossy...

Prinsenvereniging De Ploegers in Liempde heeft vrijdag op feestelijke wijze de carnavalskrant gepresenteerd. Omdat het zottenfeest voor de vijftigste keer in de openbaarheid wordt gevierd, is de leutgids vormgegeven als een gouden glossy. De samenstellers hebben kosten noch moeite gespaard en een fraai bewaarexemplaar afgeleverd. (Foto: Hans van Doorn).