Seniorencarnaval in Tijberzaal

Carnavalsvereniging De Agterblijvers verzorgt zondag 19 februari in samenwerking met partycentre De Comsche Hoeve het jaarlijks carnaval voor senioren in de Tijberzaal van het Baanderherencollege in Boxtel.

De bonte middag omvat een gevarieerd en feestelijk programma voor alle ouderen in Boxtel. Bezoekers worden vermaakt met muziek en sketches en kunnen rekenen op een hapje en een drankje. Ook brengt prins Peer d'n Twidde van Eendengat met zijn gevolg een bezoek aan de feestmiddag. Het seniorencarnaval duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden van 65 jaar en ouder kunnen de middag gratis bezoeken. Daarvoor zijn wel kaartjes nodig. Die zijn zaterdag 11 februari tussen 11.00 en 13.00 uur af te halen in partycentre De Comsche Hoeve aan de Stationsstraat 46b in Boxtel. Meer informatie is verkrijgbaar bij Gerbrand Elissen, telefoonnummer 06-21 23 21 28.


Carnavalesk rikken

Een gratis toegankelijk riktoernooi voor carnavalsvierders. Dat loopt vrijdag 24 februari vanaf 16.33 uur van stapel in café D'n Boer aan de Corpus. Daags voor de start van de leutvierdaagse zijn er diverse leuke prijzen te winnen.